Barnepass

Planeten Pluto ligger i samme solsystem som det kjente kjøpesenteret Sørlandssenteret – en spennende destinasjon for alle romfarere. Ønsker du å kunne handle i ro og mak på Sørlandssenteret så tilbyr Planeten Pluto barnepass for dine barn mens du gjennomfører handleturen din. Dette gir deg mulighet til å prioritere tiden på handleturen din slik du ønsker mens barnet eller barna dine koser seg med lek og moro på Planeten Pluto. La barnet ditt bruke energien sin hos oss og utvikle sine motoriske ferdigheter mens du har en hyggelig handletur på senteret.

Planeten Pluto tilbyr barnepass for alle barn fra 4 år til og med 10 år.

 

Barna som er på barnepass blir merket med vester som gjør dem godt synlige for alle våre ansatte, og man kan tydelig se forskjell på barn som er sammen med sine foreldre og barn som er under barnepass. Priser for barnepass finner du her.

Om barnepass

Planeten Pluto har gode inn- og utgangssystemer som gir foreldrene trygghet i at barna kan bevege seg fritt i lekelandet uten å komme ut av våre lokaler. Alle barn på barnepass er godt merket med egne vester som gir våre ansatte oversikt over hvilke barn som er sammen med sine foreldre og hvilke barn som er på barnepass hos oss.

3D---11