Bursdager og selskaper

Organisering

Vi på Planeten Pluto lekeland ønsker å være best på bursdag, og har lagt opp organisering av feiringen deretter. Ved ankomst vil deres bursdagsvert ta dere imot, gi praktisk informasjon, for så å hilse på alle bursdagsgjestene. Hver av disse, inkludert bursdagsbarnet, vil få på seg en farget vest, slik at det blir enkelt for oss, og dere foreldre, å vite hvilke barn som tilhører deres bursdag. Barna får leke fra seg i cirka et kvarter, før bursdagsverten samler alle for matservering på bursdagsrommet. Bursdagsrommene forhåndsvelger dere, og alternativene er Aquarommet, Plutorommet og Diskorommet. Dette har dere i en time fra og med klokkeslettet dere har bestilt det til, men av erfaring er de færreste bursdager inne på rommet så lenge, da barna er spente på å få gå ut og leke.

I løpet av denne timen blir det servert mat og drikke, og eventuelle kaker dere har bestilt eller har med selv. Bursdagsverten sørger for at det blir sunget bursdagssang, og om ønskelig vil verten være behjelpelig med å arrangere gaveåpning. Vi anbefaler foreldre å vurdere å ta gaveåpningen hjemme dersom bursdagen består av mange gjester, da mange barn, som nevnt over, helst vil ut og leke i lekelandet fortest mulig.

Inne på bursdagsrommet tar bursdagsverten ansvar for barna, men når de leker er dette foreldres ansvar. Vi tar imidlertid hyppige sjekkrunder for å se til at alt er greit, og en resepsjonist vil sørge for at ingen barn løper ut av lekelandet.

Når barna blir hentet, vil det stå en ansatt klar til å dele ut is i resepsjonen – i bytte mot vesten de fikk ved ankomst.

Hva inkluderes i prisen?

Oppgitte priser gjelder per bursdagsgjest, og i denne pakken inneholder alt dere trenger til en bursdagsfeiring: Inngang til lekelandet, bursdagsrom i én time, der en dedikert bursdagsvert tar regien, ett glass brus, én porsjon med forhåndsbestemt menyvalg, og is når gjestene forlater lekelandet.

I tillegg vil bursdagsbarnet få en liten oppmerksomhet fra oss.

Tilvalg

 • Godteposer til gjestene for kun kr. 25,- per stk
 • Gassballonger til gjestene for kun kr. 79,- per stk
 • Stor sjokoladekake, kr. 249,-
 • Liten sjokoladekake, kr. 189,-
 • Dobbel meny kr. 20,- per stk
 • Ekstra drikke kun kr. 10,- per stk
 • Slush eller Kuli, i stedet for brus, kun kr. 10,- per stk

Menyvalg

Mat til gjestene er inkludert i prisen, og dere forhåndsvelger et av disse alternativene:

 • 1 stk pizza-slice m/skinke, ett glass brus og en ispinne
 • 1 stk wienerpølse (storfe og svin) med brød, ett glass brus og en ispinne
 • 1 stk wienerpølse (storfe og svin) med potetmos, ett glass brus og en ispinne
 • 1 stk kylling/kalkunpølse med brød, ett glass brus og en ispinne
 • 1 stk kylling/kalkunpølse med potetmos, ett glass brus og en ispinne
 • 1 stk hamburger i brød, ett glass brus og en ispinne
 • 2 stk pannekaker med syltetøy eller sukker, ett glass brus og en ispinne

Vi legger til rette for allergier, intoleranser og andre preferanser.

Hvor lenge varer et selskap?

Dere kan bli på Planeten Pluto lekeland så lenge dere vil, men de aller fleste bursdagene som feires på Planeten Pluto lekeland varer i 2-2,5 timer totalt, noe som ser ut til å være optimalt.

Betaling

Betaling av selskapet gjøres når bursdagen er gjennomført. Dette fordi antallet gjester noen ganger blir større eller mindre enn antatt, og dere betaler selvsagt kun for de som kommer. Dersom vi har begynt å lage maten, og det viser seg at det blir færre gjester enn beregnet, får dere denne maten servert, og må betale 29,- per porsjon.

Det foreligger et tillegg på kr. 990,- dersom selskapet består av 20 bursdagsgjester eller flere, inkludert bursdagsbarnet, eller ved flere enn 2 bursdagsbarn. Dette grunnet en nødvendighet for to bursdagsverter ved disse bursdagene.

Vi gjør oppmerksom på at minimumspris på for et selskap er 1.490 kroner.

Foreldre og søsken

Har bursdagsbarnet, eller noen av gjestene, søsken som ønsker å være med på leken? Søsken av bursdagsbarn og –gjester betaler kun halv pris på inngang, så dette må dere gjerne informere bursdagsgjestenes foreldre om, slik at de kan oppgi dette i resepsjonen ved ankomst. Se ordinære inngangspriser her.

Foreldre i forbindelse med bursdagsfeiring kommer selvsagt gratis inn. Det er reservert bord til dere bursdagsforeldre i bursdagsgangen, og her vil det bli satt ut kaffe dere kan forsyne dere av.

Informasjon og bekreftelse

Ved bestilling av bursdag vil du motta en bekreftelsesmail med gjeldende informasjon. 1-2 dager før bursdagen finner sted, vil vi kontakte dere per telefon for å bekrefte alle opplysninger, menyvalg og antall gjester.

Avbestillingsregler

Avbestilling må gjøres på telefon til telefonnummer 99 46 33 00. Alle avbestillinger vil bekreftes med en e-post i retur.

Avbestillinger må være mottatt 48 timer før bursdagen begynner for å unngå gebyr. Ved for sen eller ingen avbestilling vil et gebyr på kr 500,- bli sendt til referansepersonen.

Diverse

Vi, i tråd med Sørlandssenterets bestemmelser, har et forbud mot åpen flamme i våre lokaler. Dette på grunn av barnas sikkerhet. Det vil derfor ikke være mulig å tenne lys på bursdagskaker.